Fahrenheit 88

Jumpa Din K today kat KLCC. Mamat ni one of my longest known friend. Aku kawan tak ramai, people come and go. Sebab aku tak pandai nak maintain kawan. But they are selected few yang last lama gila, Macam mamat mangkok sekoq ni. We are really quite close dulu masa study sama-sama. Macam kembaq. Kami ada project baru. Dah tua-tua baru nak pi tengok. Jalan kaki from KLCC to Fahrenheit 88 sebab nak pi beli tiket. Tapi memang lah dua-dua mangkok hayun. Tak baca betui-betui. Tiket jual on last weekend. Sekarang kalau nak beli kena beli online. Damnit betui. Penat jalan kaki.

Anyway, lepas tu aku pun bawa mamat ni pi airport Subang. Kesian pula nak suruh dia naik taxi. Sampai airport, solat maghrib dulu. Lepas tu lepak sembang. Tak lama lepas tu, bapa dia pun sampai and join sekali. The first thing yang bapa dia cakap kat aku….”Dah gemok”. WTF. Ya, ya, saya tau saya dah gemok. Takyah laa cakap the obvious.

For old time’s sake…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: