Archive for June, 2013

Sang Pencinta

June 30, 2013

Malam ni my baby belanja tengok M.Nasir. Concert Sang Pencinta at Istana Budaya. Dah 3 hari M.Nasir naik syeikh kat sini. Tonight is his last show here. Lagu-lagu M.Nasir banyak memories between the two of us. Lagu zaman mula-mula kenal and bercinta. So I guess that is why dia belanja tengok concert ni. To reminisce old moments, to reignite the flame, hehehe. This is the first time dia tengok concert. Sebelum ni tengok teater or circus saja. I have been to several concerts dah, so I know things will go rowdy when concert tengah peak. And guess what, memang betul orang naik syeikh kat dalam ni.

Performance by M.Nasir takyah commentlah, memang class….but yang lawak bila tengok pakcik-pakcik, makcik-makcik yang bertudung naik syeikh and berjoget sama layan feeling. Hebat orang KL. Me and baby lepak saja tengok. Kat row kami, we are the only ones yang duduk diam tengok macam kayu. Hahaha. Orang lain semua dah berdiri-diri, berjoget layan tak hingat. Biaq pi lah. Masing-masing dengan cara masing-masing. Overall, it was a great night. I hope she enjoyed the night as much as I do. And definitely this will be bookmarked in our diary of memories. Thanks for the treat, my dear.