Babi Katak

Balik dari downtown Seattle, sampai bilik hotel around 5pm Sunday.

Lepak, solat. Mula plan nak keluar pi dinner tapi rasa malas pula. Order tuna sandwich from room service. Punyalah excited tengok sandwich sebab dah lapaq. Elok aku nak gigit, nampak lain macam pula. Selain chunks of tuna, ada satu lagi layer of thinly red meat. Aku tak sure if its smoked salmon, or bacon. Tapi hati aku serius tak sedap. Dalam hati kata, 76.9% ni babi. Tapi sat rasa macam tak. Babi ka tak. Dah rasa 89%. Babi ka tak. Babi ka tak.

Tengok lagi, belek lagi. Dekat 10 minit aku dok pikiaq, last sekali aku decided takmau makan. Bila dah was-was, aku terus takdak selera nak telan. Tensen aku, dah laa lapaq, Nak phone room service minta clafication, rasa macam malas. Terus layan tidoq.

Terjaga pukul 1 am. Now dah 5:15am. Sat lagi pukul 8am nak kena pi ofis. Damn. Babi Katak betui!

Advertisements

4 Responses to “Babi Katak”

  1. U Know Me... Says:

    Depa mmg tak boleh hidup if tak mkn bacon even for a meal.. kesian dia,lapaq

  2. U Know Me... Says:

    pakcik fishmonger dgn moustache tu amat cute:))))

  3. kakak Says:

    hahahahaha……

  4. author Says:

    Confirm 100% babi, nama glamer dia prosciutto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: